Een super origineel huis. Op de mooiste plek in Deventer

Aquarius nodigt je uit: kom binnen in een zee van licht en ruimte. De waterwoningen zijn zo ontworpen dat je ‘binnen’ helemaal in contact bent met ‘buiten’. Dat komt door de grote raampartijen van vloer tot plafond. Het licht valt aan alle kanten de zeer ruime leefruimte op de begane grond binnen. Het uitzicht is panoramisch. De zichtlijnen in het huis zijn ideaal.

Folder aanvragen *geheel vrijblijvend

Woningen

 

De woning is bijna 7 meter breed en 11,5 meter diep. Via een mooie entreehal betreed je de ruime living. Aan de waterzijde de woonkamer, die zich door haar vorm en kloeke afmetingen prachtig laat inrichten. Aan de walzijde de praktische en gezellige woonkeuken/eetkamer. Overal heb je contact met het water door de royale raampartijen en door openslaande deuren naar het water én de tuin. Optisch loopt de gehele benedenverdieping daarmee dóór over het terras. De ruimtelijke werking is bijzonder. Binnen heeft u overal net zo goed contact met het water als buiten.

De houten terrassen staan laag boven het water. Ze zijn beschut, bieden volop privacy. Aan de waterkant heb je een riant terras van 9 bij 4 meter. Aan de entreezijde van het huis is het terras ruim twee meter breed. En dan heb je nog alle ruimte voor een heerlijk terras en beschutte tuin op de wal!

Op de verdieping zijn in de basis drie ruime slaapkamers met veel licht en fraai uitzicht op de kolk. Aan de walzijde is een mooie badkamer met separaat toilet. In overleg kan de indeling van de slaapkamers naar uw wensen worden aangepast.

Overzicht en prijzen
Er zijn in totaal 11 Aquarius waterwoningen.
Download de prijslijst met prijzen en beschikbaarheid.

Noordoever

Aan de noordoever komen zes Aquarius waterwoningen. U beschikt over twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Aan de gehele zuid- en oostkant van de woning is een royaal hardhouten vlonderterras. Vanuit huis en terras heeft u een geweldig uitzicht over het water en bomenpracht aan de oevers van de Rielerkolk. Door de ligging en indeling met een vrij gesloten gevel aan de westzijde heeft u optimale privacy.

lees meer

Zuidoever

Vijf Aquarius waterwoningen zijn gelegen aan de zuidoever. De toegangsweg (Rielerkolkweg) loopt rond een parkje. De woningen hebben ook een tuin en terras op het zuiden. Parkeren is op eigen terrein. De vijf Aquarius waterwoningen met groot vlonderterras aan het water, worden in een waaiervorm aangelegd voor optimale privacy. Elke woning heeft een panoramisch uitzicht over het water en de groene rand.

lees meer