Elf ruime en individuele watervilla's

Aan de noord- en zuidoever van de Rielerkolk in Deventer realiseert Esprit Projectontwikkeling elf ruime en lichte Aquarius waterwoningen. Als koper wordt je eigenaar van het gehele perceel, dat het voorterrein, de oever en de waterbodem onder en rond het huis omvat. De kavels variëren in oppervlak van 277 m2 tot 487 m2. U kunt in overleg kiezen uit verschillende kleuren voor de gevelbekleding op de begane grond.

Folder aanvragen *geheel vrijblijvend

Plan

 

Zuidoever

Vijf Aquarius waterwoningen zijn gelegen aan de zuidoever. De toegangsweg (Rielerkolkweg) loopt rond een parkje. Parkeren is op eigen terrein. De woningen zijn grotendeels gebouwd op palen en een betonnen deck boven het water. Aan de gehele oost- en noordkant van de woning is een royaal hardhouten vlonderterras. Aan de zuidzijde is een extra terras bij de keuken. U kunt dus de hele dag genieten van een plekje in de zon. Het voorterrein met tuin, oprit, terras en berging meet circa 150m² ; het is meer dan vijftien meter breed en tien meter diep. De vijf Aquarius waterwoningen worden in een waaiervorm aangelegd voor optimale privacy en hebben aan de westzijde een vrij gesloten gevel. Elke woning heeft een panoramisch uitzicht over het water en de groene rand.

 

Noordoever

Aan de noordoever komen zes Aquarius waterwoningen. Ze zijn gelegen aan het uiteinde van de Vriezenbeltstraat – ook hier geen doorgaand verkeer dus. U beschikt over twee parkeerplaatsen voor uw auto(’s) op eigen terrein. Voor bezoekers zijn aparte parkeerplaatsen, elders aan de straat.
De woningen zijn grotendeels gebouwd op palen en een betonnen deck boven het water en de oever. Aan de gehele zuid- en oostkant van de woning is een royaal hardhouten vlonderterras. Het voorterrein omvat een tuinstrook, opgang, terras en berging.
De zes Aquarius waterwoningen hebben een heerlijk, groot terras op het zuiden. Vanuit huis en terras heeft u een geweldig uitzicht over het water en bomenpracht aan de oevers van de Rielerkolk. Door de ligging en indeling met een vrij gesloten gevel aan de westzijde heeft u optimale privacy.

 

Plansituatie Rielerkolk - Aquarius Waterwonen

Architect

Sylvan van der Linde

‘In dit ontwerp geniet je elk moment van een briljant uitzicht en een hemelse lichtinval.’

Directeur Esprit

Michel Boersma

‘We zorgen ervoor dat uw huis past als een handschoen. Eerder zijn we niet tevreden.’

Trotse bewoners

In een eerdere fase zijn er aan de noord- en zuidoever al twee bijzondere watervilla’s gebouwd.
Kijk hier naar de ervaringen van een van de eigenaren.

 

Noordoever

Aan de noordoever komen zes Aquarius waterwoningen. U beschikt over twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Aan de gehele zuid- en oostkant van de woning is een royaal hardhouten vlonderterras. Vanuit huis en terras heeft u een geweldig uitzicht over het water en bomenpracht aan de oevers van de Rielerkolk. Door de ligging en indeling met een vrij gesloten gevel aan de westzijde heeft u optimale privacy.

lees meer

Zuidoever

Vijf Aquarius waterwoningen zijn gelegen aan de zuidoever. De toegangsweg (Rielerkolkweg) loopt rond een parkje. De woningen hebben ook een tuin en terras op het zuiden. Parkeren is op eigen terrein. De vijf Aquarius waterwoningen met groot vlonderterras aan het water, worden in een waaiervorm aangelegd voor optimale privacy. Elke woning heeft een panoramisch uitzicht over het water en de groene rand.

lees meer